O nama

30.03.1991. – Naš početak

Štamparija Grafomed počela je sa radom u predgrađu Aleksandrovca, Stanjevu. Krenuli smo sa radom u omanjem objektu sa jednom mašinom. Vrednim i kvalitetnim radom obim poslovanja se vremenom povećavao, a broj radnika, mašina i kupaca postepeno je rastao.

001

Ulaganje i modernizacija

Konstantnim ulaganjem, modernizacijom opreme, kao i edukacijom zaposlenih, izrasli smo u jednog od tržišnih lidera u regionu.
Ovde nije željena granica, uvek želimo više, tako da je jedan od ciljeva zauzeti primat na tržištu sa akcentom na tržište flekso štampe – primarno tržište za našu štampariju.

002

Šta nas izdvaja od drugih?

– Konkurentne cene
– Najviši nivo kvaliteta proizvoda
– Kratki rokovi isporuke
– Mogućnost nalaženja kompromisnih rešenja
– Ljubazno osoblje

Usavršavanje

Posedujemo najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i mnoge druge štamparske usluge.
Pored neprekidnog ulaganja u opremu, edukacija i usavršavanje zaposlenih predstavljaju jednu od najznačajnijih karika u lancu vrednosti Grafomeda.
Posećujući najveće svetske sajmove kao što su: „Drupa“ – Dizeldorf (Nemačka), „Label Expo“ – Brisel (Belgija), „Interpack“ – Dizeldorf (Nemačka), idemo u korak sa svim novitetima.

003

Efikasnost, produktivnost i inovativnost

Pružanjem inovativnih ideja, naš tim će Vam omogućiti da budete jedinstveni na tržištu.
Jednostavno rečeno, Vaše želje postaju naša zapovest, dok oružja kojima to postižemo jesu efikasnost, produktivnost i inovativnost.

004

Grafomed danas

Danas se u našem vlasništvu nalazi preko 20 mašina najsavremenije tehnologije na preko 2000 m² što dovoljno govori o nivou napretka štamparije.